hocam sizinle telegramdan da konuştuk zaten ama ben hiç ... adlı kişiden dropshipping eğitimi aldım çok güzel kazanıyorum vs diye bir şey hiç duymadım ya gereksiz diyenler var ya başka bir şey alanların hepsi başaramıyor olamaz heralde bilmiyorum
Görkem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milyonlarca ziyaretçisi olan pazarlarda binlerce ürün seçeneği arasında rakip yaratmak gibi bir şey olamaz çünkü. Dropshipping eğitimleri verilse de verilmese de bu işi yapanlar olduğu için zaten rakipler mevcut. Fakat sizin böylesine büyük bir pazarda her zaman payınız var.

Ayrıca eğitim ve kendine rakip çıkarmak tamamen farklı şeyler. Herkes her taktiği aynı uygulayamaz. Ürünler için herkes aynı özeni gösteremez. Herkes aynı kâr veya muhasebe hesabını yapamaz. Herkes aynı kampanyalarda aktif olamaz. Seçenekler çoğaltılabilir…

Kısacası burada amaç rakip oluşturmak değil. Bu da sonuçta ticaretin farklı bir kısmı.

Not: Evet dropshipping konusunda çok fazla hayal satan var buna ben de katılıyorum. Ama ben de bilmediğim bir sektör olan Amazon’da 2 farklı eğitim aldım. Neden kazanıyorlar demedim çünkü bu da bir ticaret. Mağazalarından para kazanmaları eğitim vererek daha fazla para kazanmalarına engel değil