Peki.
Niye sadece İslam üzerinden gidiyorsunuz ki. Başka din mi yok ortada. Niye onlara sallamıyorsunuz ?
Derdi İslam bi' çok kişinin. İnanmıyorsun madem ne diye uğraşıyorsun ki...
Ne diye gidip de, Hristiyanlık şöyle böyle demiyorsun. Yada Budizm in şurası yamuk, burası doğru demiyorsun mesela.
Neden dini konularda tartışma olunca sadece İslam ile alakalı konuşuyorsunuz.
Öyle yada böyle Allah nurunu tamamlayacaktır.
İnanan inanmayan herkese saygım var.
Herkes hür, herkes özgür.
Son mesajım.
Selam.
Bu soruyu sormak için nerede yaşadığını unutmalı insan.
Burası Türkiye bu konuda dini savunanların hiç biri dinler savunmuyor hepsi islam dinini savunuyor.
Harari islam falan demiyor. Ama karşılığında islami yanıtlar verirken biz hindulara mı şaf söyleyelim?
Bir müslüman bana kuranla bilim çelişmez ayet göster dedi gösterdim.
Başka bir müslüman inançlara saygı istedi ben de ona kendi dininin farklı inançlara halaret ettiğini söyledim.
Kimsenin derdi islam değil eğer müslümanlar kendi sınırlarını bilip saygılı olsalar.Bu toplumda sistematk şekilde inanmayanlara saldırılırken inanmayanlara hakaret edilirken çıkıp birileri islama saldırıyor demek komedidir.
Bu ülkede islamcılar televizyona çıkar hayvanlar namaz kılmaz, namaz insana farzdır. namaz kılmayanın hayvandan farkı yoktur der. Hiç bir şey olmaz. Hadi biri çıkıp namaz kılanlar insan değil hayvandır desin bakalım ne olacak?
Sürekli farklı inançlara saldırıp sonra herkesim islama saldırdıpını iddia edip safları sıklaştırmaya çalışan islamcılar vicdan sahibi değildir.