VictoryLoves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burada bir rezillik yok, en gelişmiş ülkeler bile içinde sorunlu amca/dayı barındırır, bizi temsil ettikleri bir alan göremiyorum.
amerika da yürüyorken birisi beni gasp ederse o halde rezil olan amerikalılar mı oluyor?
gereksiz ve saçma post
Komiksin! çünkü kıyasladığın ülke Amerika ve Amerika farklı milletlerden oluşan bir kültür toplumu. Ama Türkiye öyle değil. Ayrıca Türkiye ile Amerikayı kıyaslamak da yanlış bir seçim. Keza İngilitere de bile bu tarz durumların sürekli yaşandığını sanmıyorum. Ama Türkiye'de her zaman böyle.. Bu yüzden haberlerde kadın tacizleri, kadın cinayetleri, pedofili suçluların haberlerini ana haberde görüyorsun. Çünkü çoğunluk böyle.. Sen toplumu eğitmezsen bunlar gibi tüm dünyaya rezil olursun. Amerika'da güvenlik sorunu yok ama Türkiye'de büyük bir sorun var. O kız orada fiziksel tacize uğrasa ve apar topar Türkiye'yi terketse Türkiye ile olan anısı, sence taciz mi olurdu yoksa gezdiği yerler mi? Bir şeye yorum yapmadan önce tüm hatlarıyla düşünmek gerekiyor. Saçma ve gereksiz konu baltalama

Videonun altındaki yorumlar