Ben yazdım zaten yaklaşık 1500 yıllık diye. Kendimi mi yalanlayayım? Siz 7000 yıl yazdınız ben öyle değil yaklaşık 1500 yıl diye düzelttim sizi.
Dostum niye cevap verdiğini gerçekten anlayamıyorum, böyle bir şeye gerçekten gerek mi var yahu

Stajyer ateistler diye hakaret ettiğini sanıyor, 7 bin yıllık diye yazıp biri düzeltsin de laf sokayım peşine düşüyor, milattan sonra 610 falan yazarak aklınca cahile anlatır gibi anlattığını düşünüyor, yorum yapıp yapmayacağımı sana mı soracağım diye azarladığını zannediyor, bu biiir bu ikiii minvalinde kendi çapında sana ders veriyor hala cevap yazma zahmetine giriyorsun. %99u Müslüman olan mültecileriyle yaklaşık 100 milyon nüfuslu ülke burası, kime cevap yetiştiresin. Bir önceki iletimde bazı bilim dışılıkları yazdım ama bilimdışı Ayet yok diyenler ölü taklidi yapıyor, daha 1 Müslüman çıkıp savunamadı, biri savunsun da bir o kadar daha hazırlayayım diye beklemeye geçtim. Gerçekten inanarak cevap vermek isteyen varsa bir açık oturum yapalım mesela İstanbul'da bir konferans salonunda toplanalım siz 100 kişi olun, yanınıza İslam alimi, şeyh, Tarikat ve Cemaat liderleri kim varsa toplayın gelin mesela bizde 3 kişi olalım, ben ve kabul ederlerse
@PowerKing; ile
@Trust; oluruz mesela, işimiz kolay olur çünkü gerçek dışı bir olayı, su götürmez çelişkiyi savunmak zor, reddetmek kolaydır. Sorulara cevap verecek bilgisi olmayanlar onlar kafirlerdir onlar kibirlilerdir diye Ayet paylaşıp laf soktuklarını zannederler. Fazla zorlanmaz gerçi Ayetlerde fazlası ile inanmayanlara hakaretler vardır, kurandaara com veya kuranmeali com'a girip kafir diye aratın aşağılık maymunlar deniyor, soysuz deniyor, yaban eşekleri gibi öğütten yüz çeviriyor deniyor yani hakaret bulmak zor değil. Tamam işte İslamiyet net olarak 1.412 yaşında yazsan bile bir kulp takılır, Hz.Adem bile Müslüman olsa zaten 7 bin sene önceye kolay kolay varamıyor ama aradaki hiçbir dine inanmayanlar veya başka dine inananları görmezden gelirler. Her şey Adem'e öğretildi derler ama insanın konuşmaya başlaması bile çok çok yıllar sonra olmuştur bunu göremezler. Boş konuşuyor diyecek olan olursa yaz AYET'î o zaman sıkıysa boş desinler AYET'e bakalım, Hadis yazsan uydurma derler diye 1,5 milyon Hadisin hiçbirini örnek bile vermemeye çalışıyorum sırf birileri "boş konuşuyorsun" demesin diye, Ayet yazıyorum ki ben konuşmuyorum Ayet konuşuyor diyebiliyorum. Kısacası cevap yerine hakaret yazanlar ile muhatap olmamanı öneririm dostum