BarisSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alttaki arkadaşın dediği doğru. Bir arkadaşımın domain'i wipo ile alındı. Üstüne arkadaşıma domaini alan firma dava açtı. Sulh yoluyla anlaştılar, konu kapandı. Yani bir yaşanmışlık olduğundan dolayı konuşuyorum.

Hocam elbette kimse ver onu aslanım demez. Farkındayım. Ben arkadaşa sadece elinden alacaklarını söylüyorum. Kendisi kullanamaz bundan bahsediyorum. FAKAT domain zaten bire bir aynı değilmiş. Ben bire bir aynı olduğunu düşünerek söylemde bulundum.
Hocam aynı olsaydı dahi söyledikleri çok saçma şeyler neymiş kayıt etti diye hapse girermiş, neymiş kayıt parasını ödediğiyle kalırmış neymiş wipoymuş wipoyu ne sanıyorlar anlamıyorum adam da zaten satmaktan bahsediyor. Bununla ilgili dünyada birsürü örnek dava var ve her zaman kayıt eden kişi haklıdır. Belki mahkeme sonunda kayıt edenden alıp karşıya vermiş olabilir ama değerini ödedikten sonra alır elinden bunu anlatmaya çalışıyoruz biz. Biri diyor hayatın kararır, biri diyor hapiste çürürsün, biri diyor elinden alırlar paran gittiğiyle kalırsın. Wiponun ne olduğunu bile bilmediklerine bahse girerim.