denizyavas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, kaç defa elinizden .com domain'i aldılar wipo ile? Yapmayın Allah aşkına. Dediğim gibi, projem var deyip geçersin bir kaç makale/otireter olmayan içerik eklersin kalır sonsuza kadar.
Alttaki arkadaşın dediği doğru. Bir arkadaşımın domain'i wipo ile alındı. Üstüne arkadaşıma domaini alan firma dava açtı. Sulh yoluyla anlaştılar, konu kapandı. Yani bir yaşanmışlık olduğundan dolayı konuşuyorum.

mustafaaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam örnek veriyorum isbank.co domaini olsaydı alamazlardı. Öyle birşey yok bakın zaten ceza konusunu geçiyorum cezai yaptırımı kesinlikle olamazda. Wipo ile alırlar bunda haklısınız bunu da yanlış anlatıyorlar. Öyle ver lan domaini diyip almıyorlar yaptığınız masrafları karşılıyorlar. Bir değer biçiliyor o değeri ödeyip öyle alıyorlar elinizden. Bu arkadaşlar şey sanıyor ver lan onu o bizim adımız diyip çekip alacaklar.
Hocam elbette kimse ver onu aslanım demez. Farkındayım. Ben arkadaşa sadece elinden alacaklarını söylüyorum. Kendisi kullanamaz bundan bahsediyorum. FAKAT domain zaten bire bir aynı değilmiş. Ben bire bir aynı olduğunu düşünerek söylemde bulundum.