Figür ile uğraşanlar ve koleksiyoncular bilir ki, her bir parçayı bulup koleksiyon yapmak kolay bir iş değil. Bu nedenle koleksiyoncu için her bir parça ayrı bir değerlidir.
İçimde ki çocuk ruhunu öldürmedim ama her insanda olduğu gibi benimde inişli çıkışlı zamanlarım oluyor. Şu anlarda da bunu yaşamaktayım. Daha büyük sorumluluklarım ve maddi durumumun kötüleşmesinden ötürü özene bezene hazırladığım koleksiyonumu satmak zorundayım. Bandai, Tomy, Scale Worlds, PokemonCenter, Bootleg gibi figür çeşitleri karışık olarak içeriktedir. Tüm figürleri satıyorum. Fiyatları görsellerde mevcut. Görsel altında ki açıklamaları mutlaka gözden geçirin. Deformasyon ufak tefek vardır ama kırık dökük
kesinlikle yoktur. Alıcıya ayrıca ayrıntılı/detaylı fotoğraf çekip atabilirim.
Bunları bilerek alın. Çünkü bende alırken böyle almıştım.
- Kargolar PTT, Yurtiçi ile gönderilmektedir ve ürünlerde kargo alıcıya aittir.
- Dolap, Gardrops, Zebramo gibi alışveriş uygulamalarından da yardımcı olurum.
- Mantıklı takas tekliflerine açığım ama önceliğim nakittir.
- Satılmış/satışta olmayan ürünlerin altında durumunu belirttim. Satıldı mı diye sormayalım lütfen

İletişim: Whatsapp / PM
SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI!
Charmander, Squirtle, Bulbasaur
3'Lü settir. Ayrı ayrı satılmıyor. Fiyat 600 TL. Kargo alıcıya aittir. Mew + Mewtwo Karma Set
Komple set olarak satılmaktadır. Ayrı ayrı satılmamaktadır. 2,500 TL. Kargo alıcıya aittir. Umbreon + Jolteon + Flareon satıldı! Sadece Vulpix satıştadır ve 200 TL'dir. Kargo alıcıya aittir. Şapkalı Pikachu satıldı.
Pikachu + Raichu Tekli Ürünler
(Fiyatlar, Figülerin altındadır.Kargo alıcıya aittir. ) Digimon 9'lu figür set
Fiyat 250 tl. Kargo alıcıya aittir.
(
Arkaplanda ki DC karakterleri satılık değildir.)
SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! - SATILDI! 1x Togethic pokemon görselde çıkmamış, onuda alıcı kişiye yollayacağım. 24 parça karışık pokemon figürü 100 ₺ Kargo alıcıya aittir. Tekli Ürünler - fiyat sorunuz!
(Kargo alıcıya aittir. ) Machamp ve Gengar satıldı!
Gengar + Machamp Tekli Ürünler
(Fiyatlar, Figülerin üzerindedir.Kargo alıcıya aittir. ) Zekrom Satıldı.
Tekli Ürünlerdir.
(Fiyatlar, Figülerin altında ve üzerindedir. Fiyat olmayan ürünlerin satışı yoktur.Kargo alıcıya aittir. ) Tekli Ürünlerdir.
(Fiyatlar, Figülerin üzerindedir. Kargo alıcıya aittir. )
Komple Set olarak satılıktır. Fiyat
(Fiyat 225 tl, Kargo alıcıya aittir. ) 

Darksiders War 3D figür
(300 tl. Kargo alıcıya aittir.)