Merhaba arkadaşlar 2018 de aldığım ve wordpress kurarak içerik ekleyerek ve dış çaılşma yaptırarak arama motorlarında gerçekten googlede en iyi aranan kelimelerin bazılarında 2. sayfaya gelnmişti bazı kelimelerde 1. sayfaya girmişken uzun zamandır aklımda sektörün sektörde birtane bile ilan sitesi yok neden benimkisi olmasın aramalarda ve trafiği gayet iyi olan site r10 da gördüğüm sonyazılım firmasının enson satışa çıkarttığı v3 ilan scriptini alarak onca emeğim ve sitem çöp oldu scripti aldığım ilk 2 ay hiçbir sorun yoktu aldığımda girdiğim ilanların ve yazıların hepsi şuanda mevcut 2 ay sonra site kasmaya başladı ciddi anlamda düşüş yaşanırken ben scripti aldığım kişiye yazdım siteye bakıp bana yazılım ile alakalı bir sorun değil hosting ile alakalı sorun olduğunu söyledi hosting firmam guzel hosting kendilerini durumu anlattım onlarda bana yazılım ile alakalı sorun var dediler velasılı kelam bir aydan fazla yazılımcı ve hosting firması arasında sürekli yazışmalar oldu en sonunda yazılımcı firma ilan sitesine hosting olmayacağını sunucu almam gerektiğini sorunumun düzeleceğini söylediler onca emek zaman vermişimya bunada eyvallah dedim ve kendilerine tamam nereden hangisini alayım siz söyleyin dedim kendilerininde sattığını alabileceğimi söylediler tamam madem düzelecek almam gerekiyorsa alacağım dedim kendilerininde doğrultusunda kendilerinden TR VDS 1 sunucu aldım sunucu ve kurulum ücreti olarak 400 veya 450 tl para ödemesi yaptım akabinde kurulum ayarlama bitti bakıyorum aylar geçmesine rağmen sitem hala aynı hiçbir değişiklik düzelme olmadı yine yazmaya başladım buseferde bana sitedeki resimlerin optimize edilmesi gerekli dediler iyide ilan sitesi farzedelim başkalarıda ilan eklemeye başladı ya kendim oturup tek tek eklenen ilanların resimlerini optimize edeceğim yada insanlara hop resimleriniz optimize değil optimize edin öyle ilan ekleyin mi diyeceğim açıkcası site verilerine şuan sizde bakabilirsiniz https://pagespeed.web.dev/report?url...factor=desktop benim onca maddi ve manevi emeğim oldu forumdan birçok kişiye backlink ve seo çalışması yaptırdım lakin bu scripti aldıktan sonra sitem ve emeğim resmen çöp olmuş durumda budurumda benim avukatıma veriler yazışmalar sitenin analistick geçmişi ve şuanı ws belgeler ile kendilerini savcılığa vermemem için bir sebep varmı acaba vermelimiyim ?

Site: prefabrikshop.com

Hız Testi: https://pagespeed.web.dev/report?url...factor=desktop