Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu da bir şey mi ?
Misal Bir facebook fake bayan hesabı açın profil resmine de bir ağaç resmi koyun.
En az 100 kişi çok güzelsin diye resime yorum yazmazsa ben de bir şey bilmiyorum .
bi ara facebook hesapları satıyordum.kısa yoldan aktif/gerçek 5k takipci kasma yolu bulmuştum hiç ugraşmadan o ara...hesabı açıyorum,5-10 dk sonra millet nasıl oluyorsa bulup mesaj atıyordu.hesabın daha profili tamam degil,bomboş profil.güzel bi kız resmi filanda yok dedigin gibi kedi,köpek,kuş resmi var profilde mesela.bi mesajlar gelirdi özelden,gülmekten ölürdüm.aşkından ölenler,güzelliginden kafayı yiyenler,neler neler...o hesaba 2 gün sonra bak,yüzlerce dedigin gibi mesajlar gelirdi.arkadaş profilde bugs bunny resmi var,ona mı aşık oldunuz diye danayamayıp mesaj attım bikaç tanesine,cevap veriyor diye başıma bela oldular.profile kalpler yagdırmalar,günde yüzlerce mesaj atmalar neler neler.zorla diyorlar ki gel bizi dolandır,adamı yoldan çıkaracaklar o hesaplardan 3-5 tanesini satmadım,gerek olur bi şekilde diye.bi ara girip bakayım bakalım neler olmuş yıllar içinde.