bcsbilisimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok basit bir tema hocam, wordpress de hızlı olan temalar örn: Astra, Kadence bu temaları kurup elementor ile tasarlaya bilirsiniz. Veya bu temaları kurup ona benzer şablonları envato elements'den indirip elementor ile düzenleye bilirsiniz.

DataNetron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elementor - wpbakery eklentisi olan her tema ile aynı yapıya sahip bir tema yapabilirsiniz rahatlıkla.
tesekkurler arkadaslar biraz gec oldu işlerimden dolayı ancak yazabildim tema jannah teması bildigim kadarıyla kadence veya astra hangi teması olabilir ? Acıkcası teknik bilgim bu konuda biraz sınırlı elementor ile tasarlıyor ama yine de işi bilen birinden yardım almam daha uygun gibi benzer bir site olusturmak istiyorum benzer pasylasımlar dosya . bilgi vs um egitim kademeleri için ama bu konuda bana bunu yapabilecek yardımcı olabilecek biri gerekiyor hazır temayı kurup gerekli tasarımları da duzenleyip bana sadece bilgi girisi hazır halde olacak sekilde ...forumda hazır temalar satanlar var blog vs tarzı kurulum hersey dahil anahtar teslim yapan onerebileceginiz biri varsa bilgi alayım