Olayın başından anlatmaya başlayayım fazla uzatmadan.

2016 yılında İzmir Gaziemir e hava astsubay meslek yüksek okuluna sınava gitmiştim ailemle, sabah 7 civarında telefonumu kapatıp arabaya koydum akşam 6 civarı da telefonu açtım ve kullanmaya devam ettim normal olarak. 2017 başlarında ise ikamet ettiğim yerde ki ilçe emniyet müdürlüğünden ifadeye çağırıldım, 2016 da İzmir de bulundun mu dedi bende evet dedim senin telefon kullanılarak 1000 TL dolandırılmış ATM yoluyla, ama para başka hesaba gitmiş senin hesapta değil sadece senin numaran kullanılmış iletişim için diyor. Bende böyle bir durum olmadığını telefonun bütün gün Kapalı olduğunu akşam açıp yemek yiyip memelekete döndüğümü söyledim. İfade yazılıp beni gönderdi o kadar . aradan 6 yıl geçti biraz önce ilçe emniyetten aradılar tekrar çağırdılar askerde olduğumu söyledim tamam baban gelsin o zaman senin askerde olduğunu kanıtlayan bir belge ile dedi. Detay istedim detay vermedi telefonda İzmir’in dosyası olduğu için dedi. Sizce bu olay nasıl olmuş olabilir ? Söylediği tarihlerde evet İzmir Gaziemir deydim ama telefonum yaklaşık 12 saat boyunca Kapalı kaldı ve benim numaram kullanılarak 1000 TL dolandırılmış birisi