CouRaege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylarca mağdur edip sonra giderdi diyerek foruma almak bence çok doğru değil bazı üyeler var her halde 10-15 kere ban yemiştir ayrıca negatif trade hakkımız yok aldım memnun değilim anlatılan ile yapılan bambaşka ben olumsuz yorum yapıcam yapamazsın olur mu öyle şey tüm konularda uzun uzadıya memnun kalanlar yazıyorda memnun kalmayanlar niye yazamıyor onu anlamayamadım ben çoğu poh poh emin olabilirsiniz ben kurumsal firmayım diyip ödemeyi havale ederken elden borç yazdıran sözde forumun en iyileri var aramızda.
Yazabilirsiniz fakat İFTİRA atamazsınız.
Eleştirilere her zaman açık olduk ve elimizden geldiğince doğru bulduğumuz fikirleri kendi aramızda tartışarak düzeltmeye çalıştık.

Mantıklı olan tüm fikirlere, eleştirilere ve önerilere açığız.
Fakat Örnek vermek istiyorum; Bir kişi bir kaç kişiyi mağdur ettiği için savcılığa verildiği zaman eğer davası uygun gözükür ve mahkemeye taşınır, görülürse %90 takipsizlik alacak.
Eğer parasını alıp taahhüt ettiği hizmeti vermediyse, parayı iade etmediyse ve deliller, sözleşme, yazışma vb. fazlasıyla mevcutsa bundan dolayı ceza alsa dahi maximum alacağı hüküm para cezası ya da mükerrer önceden aynı konularla alakalı ertelenmiş kararları varsa kısa süreli hapis cezası olacak.
Cezasını çekecek, dışarı çıkacak ve tekrar topluma karışacak buradaki amaç ISLAH etmek.

Bazı kişilerin istediği ise şu; X Üye 2 kişiyi 3 kişiyi mağdur etti, kellesini vurun, süresiz uzaklaştırın! Bir daha R10'a gelemesin!
Böyle birşey İMKANSIZ! Biz üzerimize düşeni yapıyoruz ve uzaklaştırıyoruz fakat başka isimlerle, nicklerle geri geliyorlar.
Bu defa riske atacak daha fazla şeyleri olduğu için daha çok sorun oluşturuyorlar.

Eğer kişi dolan-dırıcı değilse, aynı kimlik numarası, aynı isimle tekrar foruma gelmesinde bir sakınca yok. Zaten anlaşamadığımız bir konu var o da şu;

Bu gibi adamlar ZATEN FAKE ÜYELİKLERLE aramızda dolaşıyorlar. Ne yaparsanız yapın eş, dost, arkadaş, akraba üyelik ayarlayıp geliyorlar.
Her şeyi net yazamıyoruz size. O zaman bizim incelediğimiz tüm yolları öğrenmiş olacak ve açıklarını kapatacaklar.
Fake üyelik ile gezinmelerindense kendi isimleriyle art niyetli olmayan kişilerin yeniden aramıza gelmesi bundan daha fazla bir problem değil.