Burada çok fazla varyasyon var.
tehdit için kullanıyorlar
ticaret yapmadığı halde yazıyorlar
karalama amaçlı yazan oluyor
en ufak bir gecikmede dünya bitmiş gibi firmayı karalayan oluyor
enpara, visa gibi şirketleri bu yüzden çok tutamıyoruz R10da dalga gecer gibi bir çok mesaj yazıyorlar
Biz kendi içimizde bu olayı sürekli tartışıyoruz. İlerleyen zamanlarda bazı kurallar çerçevesinde geri bildirim amaçlı yazdirabiliriz
Hocam bence şu an forumdaki ekosistem a'dan z'ye mükemmel ilerliyor. Şikayet, geri bildirim, -itrader vs. 300'den fazla ticaret yaptım hiç bir zaman hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Bence bu konunun tek özeti var, o da R10'un içerisinde barınan kötü niyetli insanlardan kaynaklandığı ile ilgili cümleniz. Kafa şirketlerin R10'a sürekli reklam verip, konu açması lazım ki hem maliyetler çıksın hem de siz bu işi severek yapmaya devam edin. Enpara'dan %99'umuz memnunuzdur ama Enpara ile bir sorun yaşadığımızda çağrı merkezi veya başka şekilde halletmeye çalışmak yerine burda kötülersek bu çok çok anlamsız olur.
Herkes iyi kötü naçizane fikrini beyan etmiş, ben de beyan etmek istiyorum.

Linç kültürünün üst düzey olduğu toplumlarda sistemin korunması çok önemli diye düşünüyorum. Bence sistemi korumalı ve değiştirmeden üzerine koymalısınız, sevgiler.