Konu
Adsense Hikayem (İngilizce Site)
14-08-2022, 17:06:08
Serhat_
14.08.2022:
içerik girmeye devam ettim, sitede toplam 41 adet özgün, min 700 Kelime- semrushtan bulduğum keywordlerle içeriklerimi girdim. Resim yazıları, optimizasyonu, resim-adı.jp ve boyutu gibi herşeye dikkat ediyorum. H1-H2-H3-H4 başlıkları çok önemsiyorum Google'ın kullanıcılar şunuda sordu kısmından yararlanıyorum bazen. Bu aralar arabaların arıza kodları, parçalarıyla ilgili güzel keywordler buluyorum. Reklam verenleride mevcut ve iyi ücretler veriyorlar bence. Google webmaster da birkaç güncelleme yapılıyor bir süredir. Bu nedenle indexler oldukça yavaş. News kaydım olmasına rağmen uzun sürüyor index almak, sanırım beklemekten başka çare yok. Pinterest-Twitter-Tumblr-Instagram üzerinde sitenin hesabından içerikleri girdiğim gibi paylaşıyorum. Şuan için rakamları alta bırakıyorum, zaman geçtikçe burayı güncelleyeceğim, bazı ingilizce adsense hikayeleri yarım kalıyor forumda. Ben bu işin sonu nereye giderse gitsin burada paylaşacağım, yeni başlayacak arkadaşlara fikir olur belki bişey katarız. Sevgiler.