Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada çok fazla varyasyon var.
tehdit için kullanıyorlar
ticaret yapmadığı halde yazıyorlar
karalama amaçlı yazan oluyor
en ufak bir gecikmede dünya bitmiş gibi firmayı karalayan oluyor

enpara, visa gibi şirketleri bu yüzden çok tutamıyoruz R10’da dalga gecer gibi bir çok mesaj yazıyorlar

Biz kendi içimizde bu olayı sürekli tartışıyoruz. İlerleyen zamanlarda bazı kurallar çerçevesinde geri bildirim amaçlı yazdirabiliriz
Ticaret puanı sisteminde kesinlikle 2018-2020 yıllarındaki katı kuralları dönülmesi gerekiyor. Ticaret puanı gönderen kişiden onay almadan kaldırılmasını doğru bulmuyorum.
En basitinden başımdan geçen olay;
Kurumsal+ üyeye güvenip iş verdim, 3 günde bitirmesi gereken işin dosyalarını 5. gün indirdi. Ticaret puanı hakkımı kullandığımda beni anında engelledi ve ticaret puanını kaldırıldı. Mod. ekibi haklı olarak herkese tek tek mağduriyet giderildi mi diye soramayız diyor. Beni engellediği için kişinin profilini bile göremiyorum. Sonuç? Ticaret ahlakına nedir bilmeyen birisinin mükemmel profili.

Önerim: Haksız Ticaret puanlarının bildirildiği gibi kişinin kendi gönderdiği ve kaldırılmasını istediğinde yönetime bildirdiği bir konu açılması. Gönderen kişi kaldırılması için konuya yazmadığı sürece kaldırmamalı, hem tek tek sormaya gerek kalmaz.