hocam şahsi değilde fake numara ile yapılabilir
Elimde olsa yabancı numara paylaşırım ama hoş karşılanmıyor, gerçek numarayı arayan öküzler oluyor bazen.
Bu gerekli, iş için bir numara edin ve onu mutlaka paylaş! Dilencisi osu busu bitmez ancak sonuçta bir iş yapıyorsun bunları kabullenmelisin. Gece telefonum uyku modunda olduğu için sorun yaşamıyorum.
Müşteri anlık davranabilir, size ulaşamaz bir yandaki kapıyı çalar, o müşteriyi kaybettiniz...
Ben PM üzerinden hızlı bir şekilde konuşulduğunu düşünmüyorum. Haliyle whatsapp a yönlendirmek zaman kazandırıyor bana.
Belirttiğiniz hususlardan muzdarip olmamak için aktif 3 hat kullanıyorum. 1'i şahsi, sadece yakınlarım bilir. 1'i şirket hattı. 1'i iş alırken iş verirken (örneğin r10) kullandığım hat.
Yapacak bir şey yok katlanıyoruz bol bol hatta
Değerli yorumlar için çok teşekkür ederim. Peki özellikle fazla hat kullanan hocalarım için bir soru sorayım. 10 müşteriden kaçı yukarda bahsettiğim gibi çıkıyor sizce? Forumda çok fazla bu tarz konular gördüğüm için soruyorum. Bu oran normalde az mı? Yani fazla hat ve telefon kullanmaya değer bir durum mu aslında?