Öncelikle bu şekilde ince bir çizgide beni duyduğunuz ve vermiş olduğunuz kararınız için teşekkür ederim.
Gece gerginliğimden ne uyku tuttu ne daha fazla yalanları dinlemeye sabrım kaldı önceki mesajlarımda beni kimse duymadı moderatör sorununuz formu ilgilendirmez gibi cevap verdi ve ban açılıp durum buna gelince ben uyarılarımı yapmaya karar verdim arkadaşla bir sorun yaşadık evet ben çok iyi niyetliyim bir başkası olsaydı belki bu raddeye gelmez de olabilirdi, yapmış olduğu alaylı tavırlar görüşmeler yazışmalar zerre samimi değildi burada yazamadığım pek çok şey olabilir affedersiniz ama köpek çağırır gibi 30nisan 11mayıs arası 1tl ler gönderip forma çağırması üzerine bide 3bin göndermek istedim beni engellemiş tarzında yalanlarıda insanı geriyor.
1. Bu tür durumlarda özür dilemiş affedin erdemliktir diyen herkesin arkasındayım bende bu düşüncedeyim benimde vicdanım var ama arkadaşlar ben 38 yaşındayım bir gencin yanmasını kesinlikle istemem 2 ay zaman tanımışım koşa koşa gitmemişim adliyeye söylemişim oda ne yaparsan yap demiş kapısına kağıt gelince özür kabul edilir mi artık.
2. iş iade parayı almayla bitmiyor 1200tl gönderdim yasal faizleriyle almam o anki maddi durumumu kurtarır mı? açık arttırmayla 4-5bin arası eden bir kasa alıyorsunuz piyasanın şuanda 3 katı olmadığı zamanda sonra zaman geçiyor 3bin gönderim yasal faizleriyle falan filan deniyor.
3. Bu tür durumlarda adli mercilerde şikayeti geri çekseniz'de devleti oyaladınız avukat ücretleri yok sanıyorsunuz sanırım sadece vazgeçmeniz yetmiyor geçseniz de Devlet davayı da devam ettiriyor doğurabilecek sorunları görmüyorsunuz.
4. Yasal faiziyle almam değil di olay bir başkasının canı yanmasın istedim kişi samimi olsaydı hala dahi yalanlara devam etmeseydi merhamet duygularım en ufak şeyinde devreye girerdi zaten.
5. Kişiye yansıtılacaklar ne mi mağduriyetim 5 yıl sonra giderildiğini düşünelim ben savcılığa verdim sicili bozulacak avukat masrafları git geller zaman para itibar kaybı yaşayacak
İstanbul'da yaşamayan birinin İstanbul'da gibi gösterip kurumsal üyelik alarak hala İstanbul'da gibi takılması da gözden kaçmasın (ve ayrıca diğer nicki formda aktif
@MaviKentten; ) tekrar tekrar teşekkürler.
Rica ederim, Siz davanızda sonuna kadar
HAKLISINIZ. Paradan ziyade insanın morali bozuluyor ve harcanan enerji, psikoloji yerine tekrar gelmiyor.
Haklı olduğunuz için konuyu gördüğüm anda işlemi yaptırdım.
Sadece gereksiz bazı yorumlar var. R10 ile R10 Kullanıcılarını karıştıran düşük IQ'lu insanlar var.
Türkiye sorunlu değil Türkiye'de kötü iş yapanlar sorunlu
R10 sorunlu değil R10'da insanları üzen, dolan-dıran, mağdur edenler sorunlu
Biz ister miyiz şikayet konusu açılsın?
Böyle konular görmeyi kim ister?
R10 çok büyük bir platform bu kadar büyük olduğu için bazen kontrolü çok zor olabiliyor. Günde gerçekleşen
onbinlerce ticaret arasında 5-10 ticaret sorunlu çıktığı zaman bunu R10'a yıkmaya çalışan ileri zekalı insanlara anlatamıyoruz bazı şeyleri..
Ne derseniz hep bir şey diyen bir kitle her zaman oluyor maalesef.
R10'un değerini olmadığı zaman anlarsınız