Ya sabırrr ya sabırrr.
Arkadaşım beni neden anlamıyorsunuz siz ya iyimisiniz?
Cevap vermeyeceğim dedikce zorluyorsunuz bak iyi oku şimdi yazdıklarımı.
1 : MAĞDURİYET YAŞATTIĞIM KİŞİ TARAFINDAN BİR -İTRADE MEVCUT DEĞİL!!!!!!!!!! BEN YÖNETİMİN PROFİLİME KOYDUĞU -İTRADE İÇİN KALDIRILMASINI TALEP ETTİM!
KİŞİNİN -İTRADESİ YOKTU KALDIRILMADI YÖNETİMİN SADECE -İTRADESİ VAR.
2 : Ben savcılıktan öncede arkadaşa ulaşmaya çalıştım fakat kendisi hep beni itti ve mahkemede görüşeceğiz diyerek cevaplar verdi.
3 : Forumdan başka bir arkadaş ilede kendisine haber gönderdim fakat ona da aynı şeyi yaptı MAHKEMEDE GÖRÜŞECEĞİZ dedi ve dönüş yapmadı.
4 : Ben Kurumsal üyeliği @Coskun Çetin Hocamdan aldım ve ona da durumu şekilde izaah ettim, askere gideceğimi v.s hepsini zaten söyledim.
Kurumsalı almamım sebebi insanları DOL-ANDIRMAK değil, açacağım ticari konuları üstte tutmaktı.
5 : Kişinin İban bilgileri zaten bende yoktu, kendisinden talep ettiğimde de yanıt vermiyordu. Papara hesabını profilini detaylı inceleyince gördüm.
Papara hesabına 1 TL atarak bana ulaşmasını talep ettim, fakat dönüş yapmadı. En son kişiyi mağdur ettiğim için papara hesabına 3000 TL gönderiyordum paparadan beni engellemiş para gönderilmiyor.
Ancak siz beni anlamak istemiyorsunuz, sanki daha önce onlarca kişiyi DOL-ANDIRMIŞIM gibi davranıp öyle tepki gösteriyorsunuz bu üzücü.
Bir şeyi okumadan anlamadan insanları yargılamak ne kadar kolay, ama Allah büyüktür, belki bir gün sizde benimle aynı kaderi yaşar siz ve diğerleri biraz beni anlarsınız.
Ne onurum kaldı, ne adamlığım kaldı, ne DOL-ANDIRICLIĞIM kaldı, ne haysiyetim kaldı, nede pişkinliğim kaldı...
Bana bunları yakıştıranlar hakkım size helal değildir. Şimdi de buradan beni vurmaya çalışırsınız, hak yiyor hakkını helal etmiyor falan dersiniz yazık...
AYNI ŞEYLERİ 100 DEFA DA YAZSAM SİZ BENİ ANLAMAYACAKSINIZ BUNU ANLADIM!
Söylediğiniz hiçbir cümle daha önce yaptığınız yanlışı değiştirmiyor.
Örneklendirme size saçma gelse de bir hırsızı zor durumdayken çalmış diye birilerinin affetmesini istiyorsunuz.
İnsanlardan çaldığınız asıl şey hiçbir zaman para olmadı, zaman oldu.