YakupAnlatiyor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca herhan gibi bir trade kalkmadı, -trade başvurusunda bulunma sebebim ise NEGATİF PUAN KALKMAYANA KADAR TİCARET YAPMAYIN.
Bu şekilde yönetime ait bir -trade kişiye ait bir -trade olsa zaten böyle bir talepte bulumazdım.

Birde buna cevap verir misiniz?

- Benim amacım DOL-ANDIRICILIK olsa bu arkadaşın mağduriyetini neden gidermek için uğraşayım?
- Benim amacım DOL-ANDIRICILIK olsa neden kendime ait bir hesap kullanayım?
- Benim amacım DOL-ANDIRICLIK olsa neden KİMLİĞİM İLE BİRLİKTE SELFİE çekip yönetime yollayayım?
- Benim amacım DOL-ANDIRICLIK olsa neden hala kişisel hesabımı kullanmak isteyip kendimi aklamaya çalışayım?
- Sizlere soruyorum başkasının adına bir R10 hesabı açmak ne kadar zor? Başkasının adına bir banka hesabı kullanmak ne kadar zor?

Pisman olan kisi savciliktan cagirilmadan once ortadaki yanlisi duzeltmeye calisirdi, cagirilinca degil.

Art niyetli oldugunuzu hatta ileriye giderek halen dolan-dirilicilk pesin de oldugunuzun KANITI

Konu sahibi size haksiz trade vermemis, konu sahibi tamamen hakliyken haksiz trade diye nitelendirmissiniz, farz edelim ki konu sahibi teklifinizi kabul etti ve teklif ettiginiz tutari sizden aldi diyelim, yinede o trade in orda kalmasi gerekir.

Ortada olmayan bir mali satmaya kalkisiyorsunuz, yetmedi konu sahibinin rizasi disinda parasi ile borcunuzu oduyorsunuz. ONURLU INSAN BUNU YAPMAZ.

2 ay sonra askere gidiyorsunuz ve kurumsal uyelik aliyorsunuz, ve ben sunu anliyorum, 2 ay icinde ne goturusem o kardir, dusuncesindesiniz.

Konu sahibinin ibanini bulamadiginizi ve baskasini araci edip ulasmaya calistiginiz ama olumsuz yanit aldiginizi soyluyorsunuz, fakat 1tl ibana atabiliyorsunuz, 1tl atmak yerine neden teklif ettiginiz 2 bin tl yi gondermediniz? ben yanitlayayim, 2 bin gonderdiginizde sayet konu sahibi halen sikayetinden vazgecmezse 2 binin bosa gidecegini dusunuyorsunuz, bu sebebten dolayi gondermediniz.

sayet onurlu davransaydin onde o parayi gonderir sonra gelir burada yalvarirdin, ama isini garantiye almak istiyorsun, adam sikayetinden vazgecmiyorsa neden 2 bin den olayim ki dusuncesindesiniz.

Bence daha fazla yazma, yazdikca daha da kuculuyorsun.

Yonetime tavsiyeler..

tavsiyelerim forumgeneli icindir, bu konu ile alakasi yoktur.

1. magdiriyet giderilse bile -trade asla silinmemeli.
2. -trade veren kisi ancak kendi rizasi ile sildirebilmeli.
3. Sikayet konularina Juri sistemi getirilmeli. ( guvenilir, kidemli uyelere jurilik verilmeli)
4.Her uyenin actigi konulara ve cevap yazdigi diger konularda yesil/sari/ kirmizi seklinde uyarilar olmali ki fark edilebilinsin. ( yesil sorunsuz uye, sari - puan almis, kirmizi 1 den fazla - puan almis. Bunu her konuda acikca gorebilsek dalginlik ile de olsa megdur edilmeyiz.
5. Magdurun rizasi alinmadan hic bir sekilde ban acilmamali.
6. Maddi olarak magdiriyet yasanmasa bile yapilan isin begenilmemesi veya zamaninda yapilmamasi durumunda da -trade kullanilabilinmeli.