Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer ki olay dediğin gibiyse forumlarında yanıt yazıp pmlerine dönmüyorlarsa cidden ayıp etmişler bir müşteri olarak gelmişsin yanıt bulamamamışsın üzücü olmuş. Belkide yaptıracağın eklenti çok zorlarına gitmiştir 🙃 yapamayacağım demek yerine yanıtsız bırakarak olaydan kaçmışlardır bilemeyiz.
Emin olun yapamadığımız bir şey olursa bunu kullanıcıya direkt söylemekten çekinmeyiz. Unmaintained eklenti çevirmiyoruz biz

Eleştiriye her zaman açığız ama bu size göre haklı bize göre biraz haksız bir eleştiri olmuş olabilir. Bizim amacımız bir destek ortamı oluşturmak ve sadece bizim değil üyelerinde birbirine yardımcı olduğu bir destek ortamı. Bunu sağladığımızı düşünüyoruz. Biz bu işi hobi olarak yapıyoruz sene de bir tema veya bir eklenti ancak paylaşabiliyoruz. Bu işin gerçekten tam zamanlı ticaretini yapsak her hafta bir tema veya bir eklenti çıkarabilirdik. O zamanda kendi çocuklarımıza ve kendi işimize zaman ayıramazdık.. ki, ben xenforo kurulumu bile yapmıyorum. Biz zamanımız olmadığı için ve kullanıcıyı da mağdur etmemek için özel eklenti ve özel tema yapmadığımızı zaten söylüyoruz. Bunu imzamız da da taşıyoruz ki, o beklenti ile bize gelinmesin. Whatsapp üzerinden her gün yoğun mesaj geliyor. Hazır tema ve hazır eklenti dışında yazılmaması gerektiğini zaten XGT üzerinde belirttik. Whatsapp üzerinden her mesaja anında cevap verebilmemiz mümkün değil, anında cevap verebilecek bir durumumuz olsa, tüm zamanımızı ona ayırmamız gerekiyor. İnanın TR'de yaşayan kişiler zaten yoğun bir şekilde yazıyor ama yabancılardan çok daha fazla ilgi var ve bizde insanız yetişemeyebiliriz. Size dönüş yapamayabiliriz. Bu konuda kusura bakmayın. Ama hazır ürünümüzü alıp, bizden destek alamayan, kurulum desteği alamayan kimse yoktur. Vermediğimiz hizmet veya hizmetler hakkında eleştirilmek haksız bir eleştiri olur. Bakın saat şu anda 04:00 ve pazar gününü de ailemle geçirmek için bu saate kadar soru cevaplıyorum. Ülkenin durumu ortada eskiden çok daha fazla zaman ayırıp kullanıcılarımızın sorunlarına ve isteklerine hızlı cevap verebiliyorduk ama Türkiye eski Türkiye değil herkes yoğun bir uğraş veriyor, bu yoğun hayat ile mücadeleden zaman ayırmakta gerçekten kolay değil. Burada bir kardeşimiz hakkınızda şikayet ve sitem konusu var dediği için giriş yapıp bu mesajı yazma gereği duydum. Umarım Türkiye'de gönlünüzden geçen bir xenforo destek forumu kurulur.

Sevgiler.