Ayrıca herhan gibi bir trade kalkmadı, -trade başvurusunda bulunma sebebim ise
NEGATİF PUAN KALKMAYANA KADAR TİCARET YAPMAYIN.
Bu şekilde yönetime ait bir -trade kişiye ait bir -trade olsa zaten böyle bir talepte bulumazdım.
Birde buna cevap verir misiniz?
ŞİMDİ R10 Halkı Hepinize Soruyorum : - Benim amacım DOL-ANDIRICILIK olsa bu arkadaşın mağduriyetini neden gidermek için uğraşayım? - Benim amacım DOL-ANDIRICILIK olsa neden kendime ait bir hesap kullanayım? - Benim amacım DOL-ANDIRICLIK olsa neden KİMLİĞİM İLE BİRLİKTE SELFİE çekip yönetime yollayayım? - Benim amacım DOL-ANDIRICLIK olsa neden hala kişisel hesabımı kullanmak isteyip kendimi aklamaya çalışayım? - Sizlere soruyorum başkasının adına bir R10 hesabı açmak ne kadar zor? Başkasının adına bir banka hesabı kullanmak ne kadar zor?
Yazdığıma pişman olacağımı bildiğim halde yazıyorum çünkü seninki savunma değil pişkinlik statüsüne giriyor. Sorduğun sorular naneyi yedikten sonraki tipik sorular.
- Olayın savcılığa aksettirilmesi üzerine durumun ciddiyetini anladığın için mağduriyeti gidermek istemen gayet normal. Kaldıki arkadaş ile bu süreçte hararetli bir konuşman olduğunu arkadaşın beyanı ile öğrendik.
- Dolandırıcının kendi yada başkasının hesabını kullanması ne farkediyor? Peşine düşmezler yada bir cacık olmaz gibi düşünce ile bile adam dolandırıılıyor bu ülkede ki bu forumda gerçek kimliği ile insanları dolandırıp hala ceza almayan yada ceza alan şahıslar var.
- Dostum olay savcılığa gitmiş senin buraya kimlikle selfie atman bir anlam ifade etmiyor

Soruşturma sürecinde eklenen dosyalarda herşeyin yazar zaten. Taraf olan herkes bu bilgilere ulaşım olanağına sahiptir.
- Kendini aklamaya çalışıyorsun çünkü hakkında bir suç duyurusu var. Bir ürün satmak için anlaşma yapıyorsun parayı alıyorsun sonra ürünü göndermeyip aldığın para ile borçlarını kapatıyorsun para gönderen şahısla tartışma yaşıyorsun olay adli sürece dayanınca korkuyor gelip burada kendini aklamaya çalışıyorsun. Adliyeye gidene kadar aklın neredeydi? Bahsettiğin durumları yaşayan bir sen değilsin bırakın şu intihar edecektim lafını. Ülkede senin durumunda olan kaç kişi var biliyor musun? Borcum var şuyum var buyum var intihar eşiğindeyim çart çurt. Bizimde var bizimde hayatımız mahvoldu bizde evden kovulduk sevdiğimizden vazgeçtik bizde hayatın sonlanmasını düşündük ama gidipte bizim olmayan bir parayla borcu ödeyip insanları mağdur durumda bırakmadık. Bırakın bu edebiyatları artık.
- Bu soru ne için? Niye soruyon ki? Kendini şüpheli insan konumuna düşürmekten başka bir işe yaramıyor.
Kısacası yedin bir nane adli mercilere gidene kadar atarlandın ahkam kestin savcılık kağıdı eline geçince durumun vahimliğinin farkına vardın şahısla anlaşmak istedin. Şahısta seninle anlaşma yolunu seçmedi.
Mağdur ettiğin kişi forum üzerinde verilen cezanın kaldırılmasından ve eksi trade'in silinmesinden şikayetçi. Bu kısım hakkında yorum yapmıyorum yönetim bir yanlışlık varsa düzeltir. Adli kısımda haksızsın mağdur kişi sonuna kadar gidicem diyorsa hukuken verilen cezayı çekersin sonrada böyle birşeyi bir daha yapmama konusunda akıllanmış olursun.