YakupAnlatiyor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca herhan gibi bir trade kalkmadı, -trade başvurusunda bulunma sebebim ise NEGATİF PUAN KALKMAYANA KADAR TİCARET YAPMAYIN.
Bu şekilde yönetime ait bir -trade kişiye ait bir -trade olsa zaten böyle bir talepte bulumazdım.

Birde buna cevap verir misiniz?

ŞİMDİ R10 Halkı Hepinize Soruyorum :
- Benim amacım DOL-ANDIRICILIK olsa bu arkadaşın mağduriyetini neden gidermek için uğraşayım?
- Benim amacım DOL-ANDIRICILIK olsa neden kendime ait bir hesap kullanayım?
- Benim amacım DOL-ANDIRICLIK olsa neden KİMLİĞİM İLE BİRLİKTE SELFİE çekip yönetime yollayayım?
- Benim amacım DOL-ANDIRICLIK olsa neden hala kişisel hesabımı kullanmak isteyip kendimi aklamaya çalışayım?
- Sizlere soruyorum başkasının adına bir R10 hesabı açmak ne kadar zor? Başkasının adına bir banka hesabı kullanmak ne kadar zor?
Herkes zor zamanlar geçirebilir ve hatta bu sebeple iş yaptığı birine yanlış yapabilir. Senin yerinde ben de olabilirdim. Ancak bundan sonraki süreç önemlidir. Olayın ardından yaptıkların veya yapamadıkların senin aynan olur. Üstüne gelip "haksız trade" ile başlayarak eksi puanı sildirmeye çalışmanı iyi niyetli algılamamızı bekleyemezsin kusura bakma.

Özetle sen büyük bir hata yapmışsın ancak sonraki adımlarında da fazlasıyla hata var. Bazen 1 doğru adımı doğru zamanda atarsın ve tüm yanlışlarını örtmeye yeter. Görünen o doğru adım zamanında atılmamış, geç kalınmış ve adım atmak zorunda kalmışsın.