Arkadaşlar sadece kod yazımından dolayı birkaç saatimi ayırayım dedim, abartıldığı kadar sade bir kullanımı olmadığını gördüm. Örneğin Amazondan Ürün fiyat bilgisi alacağım phyton request kütüphanesini indirmem gerekiyor, onu indirmek için kod var "pip python requests" alıyorum terminale yapıştırıyorum syntax hatası veriyor, internete bağlanmak için kütüphane indiriyorum ohoo ne anladım bu işten. GUİ oluşturacağım ayrı bir şey indiriyorum modernlik yok zaten XP tema GUİ oda. Phyton sade şekilde sadece hesap makinesi işlemleri mi yapıyor

Autoit Scrip diline oldukça benzer yapısı var kodların neredeyse %80 benziyor. C++ ile oluşturulmuş bir script bile Phytonun 10 katı daha sade hızlı kütüphaneleri dahil, burda 15 satırda yapacağım web sitesinden veri çekme işlemini scriptle bile 2-3 satırda yapabiliyorum. İnsanlar buna nasıl katlanabiliyor benim göremediğim ne var Phytonda tam olarak.

Son olarak Visual Studuo Code, ATOM gibi IDE üzerinde çalıştım, sürekli phyton dosyasını terminalden çağırmak gerekiyor, oldukça hantal ve uzun yollu işlemler. Kim bilir bunu exeye çevirmek içinde başka hangi programları indirmem gerekiyor. Sürekli bir şeyleri yapmak için bir şeyler indirmek gerekiyor çok sıkıcı.