whiteweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlginç bir bakış açısı . Ama illa soru soracağım diye bi kaide yok. Belki bilgi paylaşıyorumdur ve bi sebepten ötürü artık konuların silinmesini istiyorumdur (öyle bir derdim yok örnek veriyorum). Ama silmek istediğimde bakıyorum ki öyle bi yetkim yokmuş? Kişi oluşturduğu konu için neden birine bilgi vermek zorunda ki? Çalışan değilsin iş,arkadaşlık için takılıyorsun sonuçta. Nasıl senin emeğin ve zamanın cevapta varsa ve silemezsin diyebiliyorsan konuyu açan kişininde sence bunu demeye hakkı yok mu?

Forum kültürü dediğin olay çok eskiden di bana göre. Şimdi bak bi foruma son 1 ayda paylaşılanlara ticari konulardan forum kültürünü görebiliyor musun? Belki 3 5 yardım isteyen konular takılır gözüne özellikle onlara bak doğru düzgün cevap veren var mı? Forum eskide kaldı hocam artık burası bi ticarethane Bu yüzden konu silmemize yetki vermemeleri forum kültürüne uyması için değil bana göre.
Forum kurallarınca yasak olmayan, kvkk kapsamında ihlal içermeyen tabii ki hukuki açıdan suç ihlal teşkil etmeyen konulara silme işlemi yapılmamaktadır.