İfademiz yanlış anlaşıldı biz Türkiye'de kayıtlı firma olmasından bahsetmiştik ancak cümlenin yanlış anlaşılabileceğini düşünerek kaldırdım.
Uyarınız için teşekkür ederiz. Bu tarz sayfalara barındırma hizmeti verilmemesi için bu konuyu açtık farklı bir amacımız yoktur.
Söz konusu sitelerin şirket kayıtları yabancı bunun insanları aldatmaması için bu cümleyi eklemiştik.
Fakat dediğiniz gibi bu tarz web sitelerine yatırım yapılmamasını tavsiye ederiz kimse mağdur olmasın.
Bazen daha açıklayıcı olmak gerekiyor yanlış anlaşılmalara yermemek adına, bahsettiğiniz gibi Ülkemiz sunucularında bu tarz siteler barındırılmasa da seçenek çok fazla var bunun önüne geçmemiz imkansız kaldı ki youtube gibi platformlarda nft satış ve cloud mining scriptlerini nasıl yazacakları hususundan ( contratct hazırlamaya ) yabancı hostinglere kadar tüm aşamaları gösteren Türk ve yabancı kaynaklar var şimdi burada yaş din ülke ayırmak herkesi bir kefeye sokmak yanlış olur. Yaptığınız hareketin çok doğru olduğunu düşünüyorum ama bizler bunun önüne geçemeyiz günümüzde NFT ve Kripto piyasası öyle bir hal aldı ki önüne geçmek mümkün değil
Çabanızı taktir ediyorum bu adımı atmak insanları uyarmakta bir duruştur.