ismaildondu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar kolay olduğunu sanmam bu tarz devasa veri tabanı optimizasyonları o kadar kolay olmuyor.
SQL sunucusu paylaşımlı olmamalı ayrı bir sunucu almalısınız BT tarafında az çok bilgi birikiminiz olması gerekiyor. datatables'a değil 1 milyon 50 bin veri yazdırsanız dahi patlar daha önce böyle bir ihtiyacım olmadığı için bilemiyorum ama ciddi para yatırmak gerekiyor sadece PHP ile yapılabilecek bir iş de değil SQL kullanılacak ise SQL servera query optimizer yazılması gerekiyor onun haricinde PHP gibi bir dille yapamazsınız yada biraz kesenin ağzını açıp profesyonel destek alacaksınız.
Aynı zamanda bir sayfada aynı anda 1 milyon veri çekmenin aklı mantığı izahı insanlığı yok düzgünce sayfalama yaparak çekersin neden 1 milyon veri çekiyorsun sayfana amacı ne
Merhaba sadece yanlış bildiğinizi düzeltmek için yazıyorum. Datatables ile değil 1 milyon veriyi, 100 milyon veriyi de gösterirsiniz. Eğer bahsettiğiniz tek seferde tüm veriyi ekrana basmak ise datatables en fazla default olarak 100 satır basabiliyor. Bunu yükseltmeniz mümkün tabi ama ne gerek var datatables ile bir sonraki sayfaya geçiş saliselerle sınırlı.
Aşağıdaki video kendi projemden 21 bin satıra sahip bir tablonun datatables ile performansıdır. Milyonda olsa farketmeyecektir.

https://www.youtube.com/watch?v=XQsUYC67SE0