Hocam bildiğim şekilde anlatayım süreci;
Proxy hizmeti alıyorsunuz bir yerden, atıyorum size 250 adet proxy tahsis ediliyor.
Sonra bu proxyleri kendi hostunuzda ya da vps'inizde artık nerde çalışıyorsanız, orda çalışmak için hazırlıyorsunuz. Ben array haline getiyorum text listeyi.
Örneğin curl ile kullanacaksanız satın aldığınız proxyleri curla vermeniz gerekiyor. Arrayden seçip verebilirsiniz bir önceki mesajda anlattığım yöntemle kabaca.
Yani vps aldıysanız proxy server şeklinde kullanmak için vps'e tahsis edilen ip sayısı kadar proxy ipsi üretirsiniz.
" daha hızlı olması için 40 50 tanr ip alıp txt dosyasında hepsini ekleyip" demişsiniz bu kısmı tam anlamadım. İp almak değil de proxy hesabını almanız gerekir. Rotate proxy aldıysanız ordaki ipleri depolayıp tek seferde kullanamazsınız diye düşünüyorum. Sonuçta size tek kullanıcı adı şifre veriliyor.