Pisadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu arkadaş yoğunluklarından bahsetmiş ama kusura bakmayın arkadaşlar bizlerde yoğunuz ve bizlerinde bir plan ve projesi var ama bu denli bir uygulamanın yanlış olduğunu düşünüyorum hâlâ.
Bir insan forumda cevap yazabiliyorsa bizim forum kültüründe çok meşhur bir söz vardır forumda cevap yazıyon madem bana neden cevap vermiyorsun? derler.
Yoğunluk ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki destek falan da istemiyorum hani gönüllü destek veren kişiler diyen arkadaş için diyorum bunu.
Ücretli bir şekilde kafamda bana ihtiyacım olan bir eklenti yazdırmak, evet yada hayır şeklinde cevap almak günleri almamalı.

Gönüllü den bahsederken xentr.net isimli site nin gönüllülükle bir ilgisi yok. Adamlar senden lisans almanı istiyor, lisansı aldıktan sonra üye olabilirsin o da kriterlerimize uyarsan. Uymazsan üye olamazsın, bizdende birşey satın alamazsın. Belki ben xenforo kurdum 1 hafta sonra beğenmedim sileceğim neden 1 hafta için 3.000 tl lisans alayım? Kendim için değil ben elbetteki lisanslı kullanıyorum başka kullanıcılar için diyorum. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum.

XenForo alanında yabancı geliştiriciler dışında artık birşey yazdırmayacağım. Eleştiren eleştirsin çokda sıkıntı değil.

Kanka artık bedavaya bile istemem o eklentileri, soğudum bir kere kanka. Başka bir işe yöneldim.
Kafamdaki yazdırmak istediğim eklenti ilerleyen haftalarda inşallah.
Eğer ki olay dediğin gibiyse forumlarında yanıt yazıp pmlerine dönmüyorlarsa cidden ayıp etmişler bir müşteri olarak gelmişsin yanıt bulamamamışsın üzücü olmuş. Belkide yaptıracağın eklenti çok zorlarına gitmiştir 🙃 yapamayacağım demek yerine yanıtsız bırakarak olaydan kaçmışlardır bilemeyiz.

Yabancılardan OzzModz'la çalışmanı şiddetle tavsiye ederim adamın muhabbeti de sarıyor, yaptığı işi de uyguna ve kaliteli yapıyor