Zamanında bende onun gibi bu tarz domainlerle uğraştım sonradan vakit kaybı olduğunu gördüm o yüzden peşin peşin söyledim. Kalp kırmak gibi bir niyetim asla yok fakat eğer kalbini kırdıysam arkadaşın özür dilerim. Ben ona daha güzel bir isim de bulurum yeter ki istesin saatlerce arar bulurum. Bi zamanlar telefonfiyatlari.net domaini vardı bende sayfa açmıştım herkes mesaj atıp telefonum ne kadar eder diye soruyordu baya hiti ve araması vardı o kelimenin fakat bu krem için işte aynı şeyi söyleyemem. ben o fikrimi bile bıraktım çünkü o tarz domainlerden markada olmaz ilerisi de olmaz. Atıyorum kremix.com diye bir domain aldı markalaştırabilir, kremleri karıştırıp krem mix çikolata v.s falan isimler yaparak kendi kremlerini bile yaparak satabilir. örnek veriyorum illa bu olsun demiyorum biraz daha geniş düşünürseniz eminim çok daha başarılı projeler yapabilirsiniz
Her ne kadar dijital işlerle uğraşsam da baba mesleğim gıda-kozmetik, üretici firmayız biz hem kendi markamız var hem fason üretim yapıyoruz. Pişik kremi üretsek kesinlikle alıp üstüne kartvizit bastıracağım bir domain olurdu. Hocam sizin bahsettiğiniz şey markalaşmak bu bambaşka bunlar açık uçlu domainler. Bunları satması ise tamamen pazarlama yeteneğine bağlı, inanın bana elindeki çöpü parayla satan insanlar var. Kibarlığınız ve düşünceniz için teşekkür ederim