XenForo'nun Türkiye de yeteri kadar değer verilmediğini düşünüyorum Türk XenForo geliştiricileri tarafından.
Bilinen 2 site için yaşadığım olumsuzlukları anlatayım;
xenforo.gen.tr isimli destek sitesinde PM atıyorsunuz cevap yok, whatsap desteğe yazıyorsunuz 4 gündür cevap yok. Hayır babamın hayrına destek falan da istemiyorum şöyle şöyle bir eklenti ihtiyacım var yazabilir misiniz, yazabilirseniz de fiyatı ne olur gibi. Sonuçda siz bu işin ticaretini yapıyorsunuz. Böyle ticaret mi olur. Adı üstünde TÜRKÇE DESTEK SİTESİ.
Bir diğer site,
xentr.net isimli web sitesi bu site zaten başka dünyadan bir site,
Buraya üye olamıyorsunuz üye olmak için önce xenforo'dan lisans alacaksınız. 165 dolara lisans almadan üye olmanız imkansız. Lisans kontrol ediliyor üyelik aşamasında.
Lisansı aldınız üyelik oluşturdunuz bu sefer yönetici onayı bekleyeceksiniz artık o kaç gün sürerse. 3 gündür mail atmışım maile bakan olumlu/olumsuz dönüş yapan yok.
Hayır eklenti yapıyorsunuz tema yapıyorsunuz vs, bunların satışını sadece üye olanlara yapıyorsunuz eyvallah da üyelik almak neden bu kadar zor? 2 tane eklentileri var satın alacağım ama ne hikmetse üyelik oluşturamadığım için satın alamıyorum.
4 gündür bomboş böyle uğraştım durdum.
XenForo.com'da beğendiğim 2 kişi var eklentilerinide kullanıyorum adamlara PM attım hemen dönüş yaptılar olumlu yada olumsuz eklenti yazmak için.
Sözün özü bu iki siteye birşey yazdırmak yada birşey satın almak için 1 değil 10 kere düşüneceğim.
Eleştirenler olabilir adamların reel işi vardır vs vs ama günlerce olumlu/olumsuz cevap veremeyecek kadar değildir, ha veremiyorsanızda bu işin ticaretini yapmasınlar.