Simplix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Şu an hali hazırda m1 işlemcili macbook air ve pro sahibiyim. Unity, Premiere pro gibi bilgisayarı zorlayan yazılımlarda istediğim performansı bu bilgisayarlara rağmen alamıyorum. 8 GB ramli versiyonu kullanmamın etkisi olabilir ama daha önce masaüstü iMac bilgisayarımda aynı RAM ile daha iyi performans alıyordum.

Daha önce 2017 iMac kullanıyordum taşınabilir olmadığı için sattım o cihazı fakat oldukça pişmanım. Tekrar iMac almayı düşünüyorum.
Kullandığım cihazın bilgileri şu şekildeydi: Apple MNE02TU/A 21.5" iMac Retina 4K Display Masaüstü Bilgisayar, 3.4GHz Intel Core i5, 8 GB RAM, 1 TB HDD, Radeon Pro 555, macOS

m1 işlemciler ve aradaki yıl farkına rağmen bana sanki iMac çok daha verimli ve hızlı çalışıyordu gibi geliyor.

Sizin bu konuda deneyiminiz nasıl? Bu programlar için Laptop mu yoksa Masaüstü bilgisayar mı tercih ediyorsunuz?

https://youtu.be/c9KQjkumCM4

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Render sürelerini karşılaştırıyor. M1 m2 ve mac studio m1 ultra
Aradaki farkı daha net görürsünüz. Kapıt üzerinde değil kullanıcı deneyimi ve render sürelerini karşılaştırmış