Selamlar,
Corporate Owned şekilde MDM' e kayıt edilmişse cihazı sıfırlayıp yeniden açtığınızda kayıtlı olduğu MDM üzerindeki hesap bilgilerini isteyecektir. Cihaz içerisine şirketin MDM profili gömülmektedir. Sıfırladığınızda tekrar MDM bilgilerini istemesi bu sebeptendir. Apple yada apple servisleri üzerinden cihazı sıfırlatmayı deneyebilirsiniz, bir ihtimal tekrar MDM girişi istemeyebilir.