Konuyu nasıl buraya çekebildiniz merak ettim. Aileye çok fazla önem veren biriyim. Tabi ki eşimin ailesi arayacak soracak. Benim de ablam var. 21 yıllık evli. Annem arar sorar ama bu kadar sık boğaz yapmaz. İlk evlendiği zaman da bunaltmadi mesela. Bence anne baba da olsan durması gereken yeri bilmeli insan. Kayınvalidem beni hiçe sayıp kendi canı istediği taktirde geleceğini ve kalacağını soruyor. Pardon ama ben kimim? Ben bir yere gideceğim zaman medeni bir şekilde haber verip gidiyorum. Karşı taraf müsait mi değil mi öğreniyorum. Canım isterse gelir kalırım deniyorum mesela. Oldu o zaman kayınvalidemin canı istedi diye yaşam içinde ki herşeye elini atsın ya da müdahale etsin. Bunlar sağlıklı hareketler değil.
seninle aynı durumda olan bir akrabam var. ona da aynı şeyleri söyledim ve şuan kayınvalidesi gelmiyor bile. çinkü bu dutgular dönemlik şeyler. ilk zamanlar bir şey dememiş şimdi böyle söylüyor diyorsun. çünkü ilk zamanlar kızını kaybetmiş duygusu yoktu şimdi var. psikolojiyi iyi anlamak lazım. benim amacım huzurunuz mutluluğunuz bozulmasın. senin yaşadığını çok insan yaşıyor. ya dikine dikine gidip işi boşanmaya kadar götüreceksin ya da idare edeceksin,ortalık durulacak. bir büyüğün olarak tavsiye veriyorum,
kayınvalidem bugün bana isyediğim zaman kızımın yanına gelirim kalırım dese,buyur gel derim. gelmez bile 😄
son olarak ablam evli demişsin. abla ile evlat aynı şey değil. bazı insanlar fazla hassas,fazla duygusal olabilir
idare etmelisin.
teşekkür edeceğine konuyu nasıl buraya çekebildiniz demişsin