BZKRT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain müşterinin kartıyla her sene yenileniyorsa, adı soyadı ise domain sizce sahiplik için bu yetmez mi?
A yazılımcısı vermiyor hocam B yazılımcısına. Verse zaten bir sorun yok.
domain yenilemede o zaman şu iki seçenekle ödeme olmalı varsa 3. seçenek varsa duymak isterim

A yazılımcısında o zaman müşterinin kart bilgileri CVV koduna kadar var ki panelden girip o kart ile ödeme yapıyor.
yada havale domaine sahip A yazılımcısına xxx domain yenileme bedeli şeklinde açıklama ile para yatırılıyor.( bu seçenek kabul görmez aynı isimde binlerce insan var)

ödeme hangi şekilde olunca kabul ediyor bahsettiğiniz domain sağlayıcı firmalar.

sesli düşünüyorum acaba benim de başıma gelebilir mi şeklinde.

bende ciddi ünlü olan bir kaç isim domaini var iyide para ediyorlar şimdi aynı şekilde o isme sahip o ünlü kişi yada başka bir aynı isimli vatandaş gelip bana ulaşsa domaini almak istiyorum hesap numaranı ver dese versem sonra
gelip oradan bana havale ile domain parasını değil de açıklamaya xxx domain yenileme ücreti diye 200 tl yollasa ( ki benim haberim onayım yok ) sonra ben bu adama hayrola kardeşim deyip geri yollasam parayı ne olacak bunun takibini domain firması nasıl yapabilir bilebilir ?

evet gerçekten böyle bir durum var kısmında nasıl karar verip domaini direk bir başka alakasız B kişisine transfer ediyorlar.

İCANN da böyle bir durum yok çünkü cezası çok büyük