Dostum sen naptın füze atsaymışsın. Olur mu öyle şey. Bak bizde 1 yıldır evliyiz kaynanamda arıyor ama ben sorun etmiyorum. Aramızda 2 semt var gidip görüşüyor akşamları yemeğe davet ediyoruz. Sen yolun başında kaynana posta koymuşsun hoş olmamış. Tavsiyem sal biraz 1 hafta kalması sana batmasın. Bak daha 1 aylık evlisin hele 1 yılın dolsun diyeceksin ki eşimin ailesi uzakta yolliyim 1 haftalığına tatile de bekarlık hayatımdan 1 hafta yaşıyayım kafama göre dışarı çıkıp gezeyim arkadaşlarımla oturayım. Özliyeceksin bunları şuan 1 aylık olduğun için anlamıyorsun birşey ama eşinin ailesinin uzakta olması öyle bir güzel gelicek ki sana. Dert ettiğin bu olsun. Ne eşini ne kaynananı üzme evet belki bunu düşünmeyebilir ama bunu dan diye söylememen lazım biraz daha ılımlı söyle 2. ye geldiğinde anne haber verseydin bizde hazırlık yapardık gibi söylersen eğer o yiyecek hazırlığından ziyade hmm demekki benim haber vermem lazım diye düşünür. Tatlı dil yılanı deliğinden her zaman çıkartır. 1. de olmasada 2. 3. de kesin anlayacaktır.