Hocam gözünüz aydın öncelikle güzel biri incelemiş belli ancak öyle saçma bir yapay zeka var ki 2 m izlenmiş bir videoya ihtar gelmişti bu yıl itiraz ettim hem de Türkçe olarak aynı bu mesajdan geldi bana da kaldırdılar ihtarı üstünden 2 ay geçti aynı videodan tekrar ihtar yedim saçmalığın daniskası tekrar itiraz ettim bu kez de red cevabı geldi... Şansınızdan iyi birinin önüne düşmüş olmalı video... Anlayacağınız sağı solu belli olmaz ben bunları yaşadım sonra kalkıp 300 Video sildim hiç açık kapı bırakmadım. Önerim tedbirinizi alın Youtube akıl sır ermez.
Not: Youtuberler Whatsap Grubu var bir çok tanınmış Youtuberlerden oluşuyor özel davetle girebiliyorsunuz guruba öyle saçma şeyler gördüm ki anlatamam tecrübe derseniz oldukça tecrübeliyim ihtar konusunda ömrümü yedi youtube 2016 tan beri bitirdi beni neler gördüm neler. Ağustos ve Eylül Aylarında her yıl yapay zeka temizliğe çıkar en yoğun temizlik zamanı o nedenle bu aylar çok dikkat etmek gerek şuan izlenme abone her şeyi siliyorlar.
Hocam türkçe yazmistim bu arada spam gordukleri 2 link de ayni sadece birinin uzantisi farkliydi bcvc den dolayi mail geldi bu şekilde 2 kez itiraz gonderdim studio ya girdigimde bir uyarı yok ihlali kaldirmislar ben yinede o linkleri sileyim mi ne yapayım önlem amaçlı