Hocam benim kanal 2 kez kapanma riski yaşadı 1 kez kapandı 13 gün içinde açtırdım. Twit falan hepsi boş o kadar Twit attım işe yaramadı itiraz ederken çok güzel bir açıklama yazıp iyi birinin önüne düşmesi için dua etmelisin. Youtube yapay zekası atıyor ihtarları her yıl politikalar güncellendiği için yapay zeka ona göre tarama yapıyor. İhtarı Kapak fotosu başlık ve açıklamalardan atıyor yorum kısmı bile tehlikeli ancak yorum kısmına çok önem vermiyorlar risk az... 1. İhtar yediğin için yapay zeka 2. ihtarı atmak için mahana arayacaktır ve emin ol bulur. 2. İhtardan sonra ise 3. ihtar için mahana arar ve onu da emin ol bulur.

Kanal kapanınca uzun süren bir itiraz süreci oluyor açıyorlar kanalı ama her gün yazman gerek ve hep yabancı yazmalısın artık iyi bir insanın önüne düşmesini bekleyip dua edeceksin. Türkçe yazma hiç Türkçe yazınca Türklerin önüne düşüyor ve emin ol hiç bakmadan red verip geçiyorlar.

Bu ihtarlara bakan inceleyen ekip inşaatçı dolu inşaatta çalışan insanları toplayıp masa başına oturtuyorlar. Akşama kadar gelen ihtarlara bakıp ya red veriyor ya kaldırıyor. Allah kimseyi düşürmesin bağlantın yoksa partnerin yoksa işin zor.

O nedenle ne et et kanala 2. ihtarı yedirtme İhtar süresi 3 ay 3 ay sonra ihtar sıfırlanın eski yerinden devam edersin sana önerim şüphe duyduğun bütün videolardan linkleri kaldır. Sırayla hepsini gözden geçir ihtar yiyebilecek bütün videoları sil yada düzenle...

Ben 2 kez kapanma ile karşı karşıya kaldım ve adam bulup bir şekilde kurtardım kanalı anlayacağınız orada bile torpil dönüyor içeride dayın varsa sıkıntı yaşamazsın ancak hiç o duruma düşme derim tedbirini al...

DelpaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar 3 senelik kanalım var oyun uzerine dolayisiyla config vs indirme icin baglanti veriyorum bu baglantilar kisa linkli bc vc kullaniyorum 3 senedir herhangi bir ihtar ile karsilasmadim bugun bi ihtar spam geldi bc vc linkini spam algilamis 1 hafta yayin yapamayacagimi soyledi itiraz yolladim. Linki kontrol ediyorum herhangi bir spam yok indirme adresine yonlendiriyor bu durumda ne yapabiliriz başka videolarimda kisa link mevcut boyle bir seyi yeni yasadim bu ihtar artik kanalda kalirmi kalkmaz mi