Kesınlıkle bunu genel olarak yazıyorum konu sahıbı arkadaşla hıc bır ılgısı yok

ulkemızde yakınımızda cevremezde okadar cok kolpa insan varkı artık mıde bulandırıyor amaclarının ne oldugunu da anlamıs degılım

koskoca türkıye cumhurıyetı elbettekı tıkırı yerınde olanlar vardır 100 kazananlar vardır ama bunlar sayıları cok az ınsanlar yada varsada bızım pek görebılecegımız denk gelebılecegımız ınsanlar degıller

gecenlerde burada bır konu vardı adam yurtdısında yasıyor bır hızmet sunacakmıs karsılıgındada 1500 euro ıstıyor,bende bu rakamın kendılerının bulndugu yerde 1-2 haftalık kazancı olabılecegını ancak bızım ulkemızde buyuk para oldugunu belırttım ve örnekler vermıs ıstedıgım ucret ülkenızde 1aylık maasınıza denk gelıyor ülkenızde 40-50 bın lıra maaşlar şeklinde..

bızım yaşadıgımız ulkede,bızım sartlarımızı bızden daha ıyı bılıyorlarmıs gıbı bırde degerlendırme kıyaslama yapıyorlar,ülke vatandaslarının çok buyuk cogunlugunun g..ü açıkta ve fren boşalmış sigortasız 3500 tl ye çalışan çığ gıbı ınsan var hala bu ülkede, tepe taklak gıdıyoruz bu durumun sonunu goremıyorum ben sonumuz nasıl olacak hıc umudum yok açıkçası iyi şeyler olacagına dair