Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygı duyarım, bende sorgularım düşünürüm elbette islami yaşayış ve ibadetlerin diğer dinlere göre baktığımda oldukça aklıma ve hissiyatıma yatan tek din. Pek çok dinde baktıgımda anlam veremediğim şeyler varken bunca yıl geçmiş olan islam dininde açıkcası kendi açımdan bir eksik bulamıyorum. Bu başlı başına açıkcası benim inancımı güçlendiren bir faktör. Herkesin ibadet ve yaklaşımı yaratıcıyla ulaşma yollu kendine özgüdür açıkcası benim islami tevekkül kavramına olan saygım ve inancım ise oldukça fazla. İslami yaklaşımlarda arapçadan kaynaklanan çevirideki bazı eksikler ve bazı hadislerden aktarılan garip durumların yanlış örnek olan bazı dini tarikatların islamı yıpratan faktör oldugunu düşünenlerdenim
Siz illa ki bir dinin olduğunu belirtiyorsunuz. Diğer dinlerle mukayese ediyorsunuz. Ben öyle düşünmüyorum. Mantıksal açıdan bakmaya çalışıyorum. Bir yabancı bilim adamı var dr zakir naik ismi sanırım. Bir çok konferanslarini dinledim. Çok iyi müslüman ama verdiği örnekler hep dünya hayatı ile ilgili. Müslüman olmayan insanlar soru soruyor kendisine bir cevap veriyor hop adam Müslüman olmuş. YouTube yorumlarına bakıyorum belki espri yapıyor daha ateist oldum gibi bir çok yorumlar. Neyse herkesin inancı kendisine. Ben çok araştırdım araştırmaya devam edeceğim belki ileride yeniden Müslüman olabilirim de. Önemli olan buradaki emareler kanıtlar gerçekler.