onurcil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, yakın zamanda elimdeki işleri tamamlayarak bir reklam sistemi tasarlamayı düşünüyorum. bedava gibi olmasın diye çok ucuz yapmayıp ancak bu paraya da reklam verilir mi dedirtecek kadar pahalı olmaması üzerine bazı fiyatlandırma araştırmaları yapacağım. reklamverenler için bazı bilgilendirmeler yapacağız, o yüzden aşırı pahalı olmasını istemiyorum zaten. uygulamanın plus sürümü çıktı kısa zaman önce, bugün itibariyle %99.7 veya %99.8'lik kısmı felan ücretsiz sürüm kullanıcısı, ek özellikleri açmak ve şimdi reklamları kaldırmak için plus sürüme yükseltenler olacak, plus sürümde bu reklamlar görünmeyecek, bu nedenle ücreti kısmayı düşünüyorum. Ek olarak mobil sürümü var o kadar kullanıcı olmasa da orda da hediye olarak yayınlayacağım reklamları, ayrıca bir de bu kadar indirmeye sahip olmasa da ekolayzır yazılımı var tv sürümde onun ücretsiz ve plus sürümü var yine tarayıcı uygulaması gibi aynı sistemle eşzamanlı olarak orda yayınlayacağım reklamlarınızı. Tabi yayınlanacak yerler arttığı gibi tıklamayan kullanıcılar da bir hayli fazla olacağı için o yüzden aşırı pahalı düşünmüyorum. Maksat reklam verenin işi görülsün, benim de cebime üç beş bir şeyler girsin.

Hocam var ya çok güzel öneri bunu düşünmemiştim inan. Ne üzerine site açsak sevilir ki acaba? İndiren ülkelerde de en başı Arabistan çekiyor zaten.

Çok basit bir öneri vereyim de zengin olun. En popüler video önerileri sunan bir site kurun. youtube, instagram ve tiktok da ki videoları embed etsin. Böylece içerik ihtiyacınız kalmaz. Sitede kalma süresi uzar ve bölgesel sıkıntılardan kurtulursunuz.