AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben internette araştırarak yazdım,sen bizzat tanıyorsun sanırım.

doğru olduğu düşünülen farklı görüşler olabilir. ama eğer sen nete 5 dakika bakmış olsaydın,bu cevabı görür ve gelip burada kendini rezil etmezdin. ya da en azından evet bu bilgi nette var fakat doğru değil,şu kaynaklardan araştırırsanız daha doğru bilgiye ulaşacağınız kanaatindeyim derdin.
şimdi dersin hüküm giydi ama yakılmadı, olabilir. önemli karşındakini 5dk bak diyip yaftalamak değil, bilginiz eksik lütfen şu kaynaklara bakın demek. tabi insanın hayatının kaydırılması için illa yakılması da geremiyor. bunu da anlamak gerek

Senin yukarda paylaştığın ekran görüntüşündeki bilgi yanlış. Hala doğru diye ısrar ederek kendini rezil ediyorsun. Ben yukarıda yazdığım bilginin doğruluna eminim. Galileo'nun hayatını defalarca okudum. Senin paylaştığın yazıdaki yanlış bilgiyi, kim hangi amaçla, neden, yayıyor bilmiyorum ama paylaştığın bilgi kesinlikle yanlış.
Paylaştığın bilginin bulunduğu internet sitesini paylaşabilir misin?

PBS kanalının hazırladığ 2 saatlik çok detaylı Galileonun hayatını burdan izleyebilirsin, burada tüm yargılama aşamaları ve yargılamadan sonraki tüm hayatı anlatılıyor :

https://www.youtube.com/watch?v=zVL1Bxylag4