neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar Karaca firmasından 21.07.2022 tarihinde 2 parça ürün aldım. Ertesi gün yani 22.07.2022 tarihinde sendeo kargo firmasına teslim edildi diye mesaj geldi, aynı gün sendeo firmasından da takip numarasıyla sms geldi. Aradan günler geçti kargo elime ulaşmadı. 5-6 gün önce firmadan birisi aradı, kargonuz size teslim edildi mi diye. Ben de sizi arayacaktım hayır gelen giden olmadı neden bu kadar gecikti dedim. İlgileniyoruz teşekkürler deyip kapattı. 2 gün önce de kargonuz teslim edildi diye sms geldi. Halbuki gelen bir şey yok. Firmayı arayıp şikayet kaydı oluşturdum. Bugün yine aradım sürekli aynı şeyleri söylüyoruz ilgileniyoruz diyor. Karaca'da sorumluluk olmuyor kargo firmasıyla görüşün diyor. Ortada kargo yok kayıp oldu.
Selamlar.
Aynısı başıma geldi, dağıtım depoları 2-3 mahalle yukarıdaydı bir kargoyu 3 haftada teslim edemediler hergün ne gariptir ki teslim edildi diye mesaj atıyorlardı en son aldığım yerden iade talebi oluşturdum ücretimi geri aldım bir daha da sendeo ile çalışmam.Size de önerim aldığınız yerden iade talep edin kargoda göründüğü için ücretinizi iade edeceklerdir.
Teşekkürler.