Herkese Merhabalar,
Açık artırma'da dijital ürünlere girince neredeyse 3 farklı üye aynı oyunları her hafta açık artırma ile satışa çıkarıyorlar ve çok uyguna bırakıyorlar 20-50-100tl gibi rakamlara ve satan kişilerin genelde yazılım bilgiside bulunmuyor, ek olarak sorduğumda sizmi yazdınız diye "arkadaşımdan aldım o nereden getirmiş hiçbir fikrim yok " gibi yanıtlar alıyorum, bence burada emin olmamakla birlikte illegal durum seziyorum çünkü android oyunu yazıpda 50 liraya kimse satmaz, konu başlığı açıp oyunu ben yazdım deyip özelliklerini ekleyip paşalar gibi satışını yaparsın onu anlarım, ancak açık artırmada bu kişilerin satma nedenleri ise soru fazla sorulmasın, zaten teklif veren kişi mecburen alacak rahatlığındandır, zaten teklif veren kişide mecburen alıyor çünkü - trade yemek istemiyor. Kimseyi suçlamak istemem ancak alıcıların en azından mağdur olmaması adına açtığım konudur yetkili ulaşırsa ki gerek yok dijital ürünler kategorisine girerse 3 kişininde aynı oyunu sattığını görebilir ancak yinede isterse mesaj atarsa linkleri yetkili arkadaş ile paylaşacağım konu açan kişilerin sattığı oyun görselleri dahi aynıdır, Bu konunun en yakın zamanda aydınlığa çıkmasını istiyorum, biliyorum ki googleden veya farklı yerden ***** olarak indirilen emek vermeden yapılan oyun veya farklı şeyler bu forumda satılamaz.
Forumda Yetkililerin bu durumla ilgilenmesini rica ediyorum.
@BigSEO;
@Ritalin;
@SonKelime;