lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsterse nasada yüksek lisans yapsın. Araştırıp gerekli ilgiyi gören çocuk bile bilim adamı olabilir bu devirde. Zeka ile bilim adamlığı aynı şey değildir. Profesör olup kalıcı akıl rahatsızlığı olan tanıdığım da var. Ben İslam dinine mensubum demedim veya herhangi bu tarz iddia da bulunmadım dediğim gibi din dil ırk ayrımı asla yapmam saygı gördüğüm sürece de sonsuz saygım var herkese. Deve sidiği olayının herhangi gerçekçi bir kaynağı yok ve tamamen asılsız olduğu da kanıtlı. Daha hangi dine mensup olduğumu bile söylemeden İslam'a saldırıda bulunman senin tüm amacını ortaya koyuyor. Hadi diyelim dışkı olayına bir kalıp uydurdun, öğrencisine taciz etmesi de mi merak veyahut gelip %90 dan fazlası Müslüman olan ülkeye hemde Türk ırkına cahil demesi de mi merak ? Yaptıkları dedikleri apaçık ortada ve sapıklıktan başka bir şey değil. Eleştirmeme de laf etmişsin aynı yönde iyi eleştiri yapsam aynı şeyi der miydin ? Sende oturduğun yerde çok yüksek makamlara gelmiş parti yetkililerine nasıl eleştirip seçme ve seçilme hakkını kullanarak oy bile verebiliyor isen bende eleştiri yaparım.
O zaman sen cocugunu yetistir bilim insani yap sonra konus.
Bu zamana kadar becerebildigin bir sey var mi da Celal Sengor'u sorguluyorsun?

Sacmalamak icin sinirlarinizi zorlamissiniz. Hic bir sey yapmayan siyasiler ile kariyeri olan bir biliminsanini karsilastirmak ancak sizden beklenir

Neler basardigini bilmiyorsan al buradan ogren https://en.wikipedia.org/wiki/Cel%C3...5%9Eeng%C3%B6r
Bilmemek ayip degil sonucta