Öncelikle sayın
@Keyubu; , bugüne kadar siz benle konuşmaya tenezzül etmemişsiniz kesinlikle ama kesinlikle "üyemize ilgili hususu anlatmaya lisanımız yetersiz kaldı, müşterimizi aydınlatmamız konusunda bizlere yardımcı olabilir misiniz? " gibi bir terbiyesizce üslup kullanamazsın!
2. Ben senin gibi çok ticaret yapanı gördüm her sizle olan ticaretimde vukuat çıkıyor bunu bilmenizi isterim.
3. Saygısızca ve üslup bilmeden, yetişkin bir bireye yakışacak şekilde kendi işinize kesinlikle gelmeden tüm yazılanları cevaplayın. Kimse sizden laf cambazlığı beklemiyor ben sizden iş bekliyorum sadece laf cambazlığı değil!
Ben TR ip almışım bana hala 49 ile başlayan ip veriyorsunuz bunu da savunuyorsunuz, resmi işküzarlıktan başka bir şey değil!
Bir önceki satın aldığımdaki facia da ektedir! : Sizden aldığım IP bile bir anda değişebiliyor yani buda önceden bilgilendirme falan yok pat diye erişimi kesiyorsunuz bir önceki ticaretimiz! İsterseniz ben burada tek tek bütün ticaretlerimizi ekleyim. Benim artık maddi noktada değilim amacım sizin bu davranışlarınızı ve müşteriye olan saygınızı göstermek!
Sitemiz üzerinden (
https://keyubu.com/destekac ) ya da Whatsapp Business hattından bizlerle iletişim kurarak Region / Turkey IP Class değişim talebinde bulunabilir, IP adresinizin ücretsiz olarak degişmesini sağlayabilirsiniz.