MtnOzd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 sayfayı da üşenmeden okudum

Herkesin takıldığı her konunuzda yazdığınız farklı yaşa hiç girmeyeceğim de, ben şuna takıldım 100k ile mutlu olunmuyor dedikten sonra aslında giderlerden sonra elde olanın 50k olduğunu okudum. Giderleri düşmeden yazılan tutar senin olmadığı için bir matematikçi olarak o 100k'yı nasıl sahiplendiniz onu anlamadım zira bordrolu çalışanların maaşları da brütte 20k'dır ancak eline geçen 15k olunca 20k kazanıyoruz demezler 15k maaşım var derler. Tutarı yüksek göstermek size güven veriyor sanırım.

Hadi onu da aştım, bu zamana kadar hiç yazmıcaktım ama sonra öğretmenlikle 50k kazanabileceğinizi okudum hemde kendi değiminizle "Malatya gibi küçük bir şehirde" o küçük şehir kollarını açmış gel öğretmen ol, bütün çocuklarımızı sana gönderelim, günü de 24 saat değil 55 saat falan yapalım diye taahüt verdi sanırım. Başka türlü sizin okuduğunuz "Matematik öğretmenliği" bölümünde bile sayısal olarak açıklanamaz bu durum Benim ailemdeki "ve koskoca İstanbul gibi bir şehirdeki" matematik öğretmenleri bahsettiğinizin yarısını görürse takla atıyor mesela

Bir mesajınızda da "Youtube'dan ortalama bir öğretmen maaşı kazanıyorum fakat her gün 4 5 saat çalışmam gerekiyor." yazmışsınız, siz öğretmenlerin bu saatlerden daha az çalıştığını mı zannediyorsunuz da "fakat hergün 4-5 saat çallışmam gerekiyor" gibi bir kafa yapısına girmişsiniz

Yazdığınız tüm mesajlar inanılmaz tutarsız, Matematik öğretmenliği 4. sınıfa kadar bu matematikle geldiyseniz zaten öğretmen olmayın, internet dünyasından devam

(neden bu konuya bu kadar takıldım bilmiyorum ama dikkat çekmek için "her konusunda farklı kişisel bilgiler paylaşan" ve bunca aklı başında insanın olduğu ortamda bu tip konuları görmek tüm üyelerin aklıyla dalga geçmek gibi geliyor)

İyi forumlar
yazacaklarımı yazdığınız için çok teşekkürler hocam okurken zevk aldım 😁

anlaşılan arkadaş attığı yalanları unutuyor sonucuda böyle oluyor. Yok öğretmen maaşı derken 50k kastedmiş hadi ordan.