SATILDI

Herkese merhaba, uzun zamandır ilgilenmediğim ve hatta uzun zamandır piyasadan da uzak kaldığım için bahse konu sitemi satmak istiyorum.

Site hakkında madde madde bilgiler verip sizleri bilgilendirmek istiyorum;

1) Domaini 2017/mart ayında almıştım, Türkiye'de de ilerleyen zamanlarda uygulanacak bir projeye istinaden.(İlgili haber: https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/ail...atirdi/2142477 )

2) Siteyi de 2017 de aktif hale getirdim ve içinde 37 adet tarafımca yazılmış yazı bulunmaktadır.

3) Siteyle hiçbir zaman tam anlamıyla ilgilenemedim ama para kazandım az da olsa. Şu an adsense yok(çoktan satmıştım) ama adsense olduğunda günlük 5-6 tl getiri alıyordum. Günlük 300-400 hit alabiliyordum bu yazı sayısına ve ilgi düzeyine rağmen.

4) Aynı zamanda adwords üzerinden arbitraj dediğimiz sistem ile de 1e 1,5 ve 2 katı civarında gelir elde ettiğim dönem de oldu.

5) Siteden tanıtım yazısı veya link satışı hiç yapmadım.

6) Sitenin özellikle alan adının bile ilerde çok değerli hale geleceği düşüncesindeyim.

7) Site üzerinden en iyi gelir elde edilecek alan olarak; özellikle ücretli bakımevlerinden özel reklam almak olduğunu düşünüyorum. Özellikle büyükşehirlerde giderek artıyor bu ihtiyaç...

Site adresi: PM
Site için istenen fiyat: 1600 TL
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 2017
DA / PA Değerleri: 6/19
Kategori, sitenin içeriği nedir: Bakım parası, bakım sigortası
Günlük hit sayısı: 60-100 arası(2 yıldır yazı girişi dahi yok)
Ziyaretçi kaynağı: Tamamına yakını google aramalar
Domainin Yaşı: 5 yıl
Domain Bitiş Tarihi: 2023 Mart
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Hızlı iletim wp no: 0534/402/Otuz/72