ServerPark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@evrenaydn ;

Speedtest görselleriniz mevcut mu ?
Merhaba tabii ki hemen ileteyim sizler : https://www.speedtest.net/result/13525451771
bakın şimdi siz benden şüphesiz daha iyi bilirsiniz ama ben Türkiye'de yaşıyorum ama bende nedense alakasız bir İP geliyor
makine tr de fakat ip zaten mühim olan siz dünyanın neresinde böyle saçma bir açıklama duydunuz bana söyler misiniz.
Daha komiği hiç arkadaş sıkılmadan şunu yazmış, VDS KONTROL PANELİ GECE12 ve SABAH 12 Kapalıdır.
Adama derler ki güzel kardeşim bunu nerde belirttin, nerde duyurdun yada daha önemlisi sen desteğe madem bu saatler arası neden bakmıyorsun.
Bu firma atsan atılmaz satsan satılmaz artık eminim şimdi ben iade isteyeceğim ama bu adamların şikayet konusu silinecek ben kişisel kanaatim şunu diyecekler iade yapıldı şikayetin silinmesini talep ediyoruz diye ama benim amacım bu firmayı karalamak açıkçası parayı ödedim yanarsa da gram umurumda değil. Ama ben bu arkadaşlar için yaptırım yapılmasını talep ediyorum bunu adı ticaret değil çok çok farklı ki bunu yazmam da suç bunu da biliyorum.
Bu arkadaşlar için ben ne talep ederseniz iletmeye razıyım @ServerPark; dilerseniz sunucu bilgilerini dahii iletebilirim. Sırf bu mağduriyet yüzünden 2 farklı makine aldım farklı firmalardan.