Bakın arkadaşalar konu hortlatmayı sevmem yaptığımın form kurallarına aykırı ve yanlış bir şey olduğunu da biliyorum bu yaptığım için sizlerin affına sığınıyorum ancak aradan geçen onca zamana rağmen ben haksızlığa uğrayan kişiyi savunmak istiyorum yoksa vicdanım el vermez. Çocuk birçok bilgisayar mühendisinin, yüksek lisans öğrencisinin hatta öğretim görevlisinin dahi aklına getiremeyeceği kadar güzel ve lezzetli bir soru sormuş:
"Nereden geliyor bu alan adları? kaynağı neresi. " eminim ki birçok kişi bu sorunun cevabını bilmiyordur insan oğluyuz bu oldukça normal bir şey. Ancak bu arkadaşımız yukarıda görüldüğü gibi
R10'a kim aldı seni diyerek hakaret ediyor!? Allah'ın aşkına sığınarak söylüyorum:
Herkes web alanı ile ilgilenmek zorunda mı yada web alanı ile ilgilense dahi R10'da bulunan herkes bu sorunun cevabını bilmek zorunda mı ? Ben bu güzel soruyu sorduğu için arkadaşı @
burakotcen tebrik ediyorum çünkü bir insanın zekası
*verdiği cevaplardan değil sorduğu sorulardan anlaşılır. Ayrıca soruyu soran arkadaşımızı küçük düşüren kişiyi bu konuya çağırıyorum çünkü özür dilemesi gerekiyor. @mrwoox