Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farz ibadetler teşvik amaçlı açık yapılabilir. Git araştır bakalım sana da tavsiye ederim. Hatta gidip abdest alıp güzelce bi namaz kıl ruhun bak nasıl huzur buluyor. Nafile ibadetler gizli yapılır ama farz ibadetlerin gizli yapılması zorunluluğu yoktur mesela birisi açık bi yerde kuran okuyabilir sen bunu dinleyip istifade edebilirsin gibi. Yada namaz kılan birini görüp özenip merak edip namaza başlayabileceğin gibi.

Boşver siyasi meseleleri şuraya yazanların %90'ı arap oldukları için ırkçılıktan yazıyor yazdıklarını geri kalanlarda zaten islam düşmanı her islam düşmanı konuda o kişiler var. Siyaset kurtarmayacak bizi

https://sorularlaislamiyet.com/ibade...aha-iyidir?amp
Ben namaz kiliyorum sen merak etme de bu konuyla senin anlattiginin alakasi yok.Konuya gore ben kuranı alayim cadde ortasinda alip okuyayım oluyor. Anlatilanda yanlış. Çünkü acik olan bi yérde yap derken şov yapma demek isteyemiyor bile. Laiklik ne güzel bir şey değil mi dini siyasete karisirtirma diyor.Aslinda din uzerinden siyaset yapilmaz diyenlere de nedense dinsiz deniyor.Gercek dinsiz onlar oluyor degil mi?